Home Reis Mee! Reisleidster Steden Reisverslagen Fotos Links Contact
OptiesMargot
21-07-2009 / 19:45
Op een mooie zonnige Juni-ochtend zat ik op Eindhoven airport reisleidster Lenie en reisgenote Ingrid buiten op te wachten.Vertrek ,reis en taxievervoer naar het appartement verliepen zeer voorspoedig.Ons Boedapestavontuur kon beginnen ! Lenie doet haar functie als reisleidster eer aan;onvermoeibaar en vakkundig loodste ze ons via metrostations en tramhaltes naar de mooiste plekjes van de stad.Ze stond steeds klaar met allerhande wetenswaardigheden en tips,Lenie neemt haar taak serieus!Ook de inwendige mens werd niet vergeten.Met grote regelmaat werden koffiestops ingelast en onze gezellige dineetjes zal ik niet snel vergeten. Het was zeer de moeite waard,het waren enkele onvergetelijke dagen.
Ingrid Buis
15-07-2009 / 11:38
Hallo allemaal, helaas zit het er alweer op, maar het was erg gezellig en zeker de moeite waard. Veel mooie gebouwen gezien en s\\\\\\\'avonds na al het wandelen lekker uit eten. Het was erg gezellig met Margo en Lenie. Boedapest is zeker een aanrader. Toen we aankwamen op het vliegveld in Boedapest stond de taxi al klaar om ons naar het appartement te brengen, erg gemakkelijk en op de terugweg stond de beste man er weer. Groetjes Ingrid
-Lian-
04-07-2008 / 10:40
Een avontuur om met 3 onbekenden een stedentrip te maken. Budapest is een prachtige stad en met Lenie als reisleidster is het een heel geslaagde vakantie geworden. Zij kent de stad op haar duimpje en daardoor hebben we veel gezien, veel gelopen, veel gelachen en heerlijk gegeten, want ook op culinair terrein weet Lenie waar je moet zijn!Wil je ook op een ontspannen manier een interessante stad verkennen, ga dan met Lenie op citytrip.
Sas
08-07-2007 / 18:54
Praag by night was zo sprookjesachtig. Samen met mijn twee vriendinnen Hil en Lenie hebben wij heel veel voetstappen achtergelaten in Praag. Een stad met veel gezichten. Historische gebouwen naast hypermoderne winkels en middeleeuwse martelkamers. Gewoon teveel om op te noemen. Tuurlijk hebben we ook genoten op de terrasjes en heerlijk gegeten. Zelfs op de markt hebben we zitten smullen. O ja, we hebben nog een toren beklommen van welke kerk ook alweer? en hoeveel treden??? Ik was de tel kwijt, bij de 200 al. Hil en Lenie het was weer toppie! Op naar de volgende keer naar ??? Bye bye Sassie
Dineke
02-07-2007 / 19:57
Wat hebben we het getroffen met het weer en met elkaar! Ik heb een ontzettende leuke dagen gehad, veel gezien. Het mooiste vond ik vajdhunyad vara (allerlei bouwstijlen door elkaar) en de opera. we hebben nog iets nieuws ontdekt Gúl Baba. Het was even zoeken maar het is ons gelukt. Heerlijk op het terras gezeten, lekkere roseetjes gedronken en veel gelopen (arme Lenie )want we hadden af en toe flink de pas erin. Het was zeer de moeite waard. Ik kan het ieder aanbevelen.
Toos Borgemeester
01-07-2007 / 15:43
Met Lenie als vrolijke reisleidster en Dineke als ontzettend leuke reisvriendin heb ik erg van mijn vakantie in Budapest genoten. Het is teveel om op te noemen wat we allemaal gezien en beleefd hebben, maar ik vond het beeldenpark, de wandeling op de Gellértheuvel, de terrasjes op het Liszt Ferenctér, het avontuur bij het Gül Babatombe het meest bijzonder. Ik bedank hierbij de twee reisvriendinnen waarmee ik zulke gezellig dagen heb gehad.
Hilly
05-06-2007 / 14:40
Zondagavond zijn Lenie, Sas en ik teruggekomen uit Praag, maar na het zien van de foto\'s, krijg ik er weer zin in. Prachtige stad, ik vind zelfs mooier en interessanter dan Budapest. Ook goed voor de lijn, we hebben nl km\'s gelopen! Lenie, Sas het was weer gezellie. greetz, Hilly
Betty
09-05-2007 / 10:56
En dan nummer 3 van het gezelschap. Eigenlijk heb ik er weinig aan toe te voegen. Zeker een aanbeveling waard. Lenie weet het heel gezellig en interessant te maken. En ook de luie avonden met boek, buis en wijntje in het appartement waren erg gezellig.
Sheila
01-05-2007 / 21:31
In maart ben ik met Lenie,Betty en Willy naar Boedapest geweest. Echt een aanrader. Lekker een klein groepje en Lenie weet uitstekend haar weg tevinden in Boedapest. Openbaar vervoer de eettentjes en natuurlijk de bijzienswaardigheden van de stad... Ik heb ervan genoten en hoop dat een ieder die in de toekomst met Lenie meegaat de zelfde ervaring zal hebben. Daar de groepjes zo klein zijn is het ook leuk om zelf wat inbreng tehebben.
Willy
10-04-2007 / 12:32
In Maart ben ik samen met Betty,Sheila met Lenie naar Boedapest geweest.Wil je in een paar dagen tijd op een heel plezierige manier een stad leren kennen dan moet je dit ook eens doen.Het apartement ligt in het centruml,heel dicht bij de Donau, de Vacistraat,de belangrijkste winkelstraat en de grote markthal.Lenie weet heel veel,ook over de geschiedenis van de stad ,is erg enthousiast en ze kan je ook nog eens goed adviseren over een heerlijk hongaars wijntje.Doen dus. Willy
Antoinette
07-01-2007 / 14:52
Antoinette Ik ben in spetember 2006 met Lenie naar Boedapest geweest.Doordat ik last heb van reuma, heb ik er lang over nagedacht omdat het misschien te zwaar voor mij zou zijn om een paar dagen door Boedapest te lopen,maar gelukkig is heb ik alles kunnen doen wat Lenie op het programma had staan. Wij hebben met z\'n vieren gezellige en zonnige dagen gehad in het mooie Boedapest.Ik vindt het een echte aanrader als je met een klein groepje Boedapest wil verkennen.
Ingrid Ghali
26-10-2006 / 18:44
Beste lezers van deze site en (toekomstige) reisvriendinnen van Lenie, In augustus ben ik met Lenie, Celia en Antoinette naar Budapest geweest. Ik zag er een beetje tegenop, zo met 3 onbekenden in een appartement in een onbekende stad, maar het was super. Iedereen hield rekening met elkaar in het appartement dat echt in het hart van Budapest is; je loopt de straat uit en bent in de hoofdstraat. We hebben ontzettend veel gezien, gelopen, geklommen en van het openbaar vervoer gebruik gemaakt wat in Budapest beter is dan in Nederland. Lenie is een echte sfeermaker en weet de mooiste en leukste plekjes te vinden. Wil je het echte Budapest beleven, schrijf je in bij Lenie en geniet!
frederike
02-07-2006 / 22:16
Een echte aanrader!!!! Alweer een paar dagen thuis en ik geniet nog steeds na van de (bijna) week in Budapest met Lenie en Helma. Lenie heeft ons de mooiste plekjes van de stad laten zien. We aten in gezellige restaurantjes en dat alles in een prima sfeer.Ik heb nu nog steeds binnenpretjes van de pret die we hadden. Het appartement ligt op een hele centrale plaats in Budapest, vlakbij de metro, bus of tram...reuze handig.. een echte winkelstraat om de hoek en de prachtige markthal. Een dikke aanrader en misschien ga nog wel een keer mee, dan in de winter.. dan lijkt Budapest mij ook geweldig. Groet, Frederike
Helma Abbing
02-07-2006 / 21:09
Net terug van een weekje Boedapest met Lenie en Frederike, eind juni 2006. Het was erg gezellig, interessant en warm! Lenie is een prima gids, die ons in korte tijd veel heeft laten zien. Het appartement was goed, de stad is byzonder en mooi. Lenie is er goed in om verschillende mensen een leuke vakantie te bezorgen en voor een goede sfeer te zorgen. We hebben lekker gegeten, en ik heb ongelofelijk veel foto's gemaakt. Kortom: de reis naar Boedapest is een aanrader! Helma
Harma Jongman
24-03-2006 / 22:54
Ik ben 1 december 2005 met Lenie meegereist naar. Ik heb het heel erg leuk gehad en vind Boedapest ook echt een aanrader. Ben ook beslist van plan om nog eens te gaan wanneer het mooi weer is. Veel cultuur opgesnoven. en genoten van de uitgebreide ondergrondse. Het sfeer en het eten waren voortreffelijk
Elly
04-10-2005 / 14:44
Hoi reisvriendinnen. Wil je in een paar dagen een goede indruk krijgen van Boedapest ga dan met Lenie mee. Zij laat je de mooiste plekjes en gebouwen zien, weet precies de weg en kent de heerlijkste restaurantjes. Vooral het Griekse restaurant Dionysos is een aanrader en dan niet alleen vanwege het heerlijke eten...... Kortom gewoon doen als je een paar dagen lekker wilt genieten, cultuur opsnuiven, heerlijke eten en vooral veel lachen.
Gerda
02-10-2005 / 11:50
In september hebben wij met z'n vieren een reisje naar Boedapest gemaakt. Dat was erg gezellig. Er is ontzettend veel tezien en Lenie houd rekening met persoonlijke wensen. Zij brengt je overal waar je maar heen wilt! Ik heb er erg van genoten en hoop dat ze nog veel reisjes mag organiseren.
Sas
06-07-2005 / 22:41
Hoi, hoi reislustigen Het waren allemaal toffe dagen met onze reisleidster Lenie. Wat heb ik toch veel fun gehad met de dames. Een vakantie die ik niet gauw zal vergeten. Ik denk nog heel vaak aan die mooie stad aan de Donau met al zijn bruggen, beelden en oude gebouwen. Ik heb er maar een paar fotootjes van genomen! Na elke dag slenteren was er aan het einde van de dag toch altijd weer een terrasje. Ook heb ik heerlijk gesmuld, want Lenie weet de restaurantjes wel te vinden. Ik ga zeker nog eens met deze Sissi mee (als het mag tenminste).
Hilly
09-06-2005 / 15:07
HOI, net terug uit B. met Lenie en de rest, even een korte reactie. Houd je van lopen en veel zien, cultuur en natuur,van lekker eten en drinken, dan gewoon meegaan. Gezellig, sportief en flexibel waren onze sleutelwoorden, veel lachen een must. Ik heb genoten, dat staat vast.
Toos
24-01-2005 / 21:18
Boedapest

Hallo Allemaal. In December 2004 ben ik met Lenie naar Boedapest geweest. Een zeer intressante stad. Prachtige gebouwen. Het was een beetje koud... maar dat mocht de pret niet drukken. Er is zo veel te zien! En lekker eten dat je er kunt!! En niet duur! Ook was er een kerstmarkt. Heel gezellig en de gluhwein smaakte er heerlijk. Lenie kent de stad op haar duimpje en ze is een gezellige en goede reisleidster!

S.Koopmans 2006