Home Reis Mee! Reisleidster Steden Reisverslagen Fotos Links Contact
Wat leuk dat je deze site bezoekt! Dit betekent dat je net als ik belangstelling hebt om er tussen uit te gaan. Ik heb al heel lang de behoefte om gezellig een paar dagen op vakantie te gaan en eventjes vrij te ademen in één van de prachtige historische steden van europa.

Gaan jullie met me mee?
De bedoeling van mij is dat ik een leuke groep vrouwen bij elkaar kan krijgen die wel zin hebben in zo'n kort vakantieavontuur. Elke keer als ik bijvoorbeeld in Boedapest kom word ik overspoeld door het gevoel van vrijheid, enthousiasme en ja, ik zeg het maar eerlijk, liefde voor deze stad.
Ondanks dat ik gek ben op mijn gezin wil ik er af en toe even tussenuit, mijn eigen avontuur beleven.

Dit zou ik willen doen met een aantal 'vriendinnen'. Ga mee en we maken er iets geweldigs van. We kunnen bijvoorbeeld naar Boedapest of Praag want in deze steden vind je alles, mooie historische gebouwen, prachtige parken en tevens moderne winkelcentra.
In Boedapest slenteren we langs de Donau en genieten van het uitzicht over het oude Boeda of we snuiven de sfeer op van het moderne Pest.

Gaan we naar Praag dan leven we een paar dagen in een fascinerende stad die zich presenteert als een middeleeuws sprookje.
Wil jij één van die reisvriendinnen zijn die dit met mij gaat beleven, reis dan mee!

De stedentrips die ik met jullie wil gaan maken zijn:
Z  O  M  E  R  R  E  I  S 

BOEDAPEST

HeenreisDonderdag2 Juni 2011
TerugreisDinsdag7 Juni 2011

De kosten zijn € 450,-

Bij deze prijs is inbegrepen: Appartement, vliegticket en luchthavenbelasting.

De uiterste inschrijfdatum voor deze reis is Vrijdag 8 April 2011.

De kennismakings bijeenkomst zal zijn op Zondag 10 April 2011 om 12:00 te Culemborg.
Wie zin heeft om met één van deze reizen mee te gaan kan zich telefonisch of via e-mail bij mij opgeven. Inschrijven is geheel vrijblijvend, dus het verplicht tot niets.

De definitieve boeking zal plaats vinden op het moment dat wij met z'n allen bij elkaar zijn.
Ik plan een bijeenkomst waarin we elkaar beter leren kennen en onze verwachtingen van de reis kunnen bespreken.

Met veel plezier zal ik de zakelijke kant van de reis op me willen nemen zoals het vervoer en de accommodatie ter plaatse.
Ik zal jullie meenemen op een onvergetelijke stedentrip.

Heb ik je enthousiast gemaakt maar zit je nog met een vraag/vragen, e-mail dan naar lenie@reisvriendinnen.nl of bel 06-15154914Ook is er de mogelijkheid om mij direct vragen te stellen en andere reisvriendinnen te ontmoeten. Daarom ben ik iedere middag van 13.00 tot 16.00 uur online met MSN. Als u vragen en/of opmerkingen hebt kunt u dat dus persoonlijk vragen. Het adres is "reisvriendinnen@hotmail.com".
S.Koopmans 2006